Tábor

A tábor 2002. nyarán nyitotta meg kapuit a kikapcsolódni vágyó vendégek előtt. Üzemeltetését családi vállalkozás keretében gyakorló pedagógusok végzik, akik a táborszervezésben is évtizedes gyakorlattal rendelkeznek.

Eddigi (jó és rossz) tapasztalataikra alapozva próbáltak létrehozni egy olyan tábort, ahol a gyermekek szobája is tiszta és igényes, ahol akkor is el tudják foglalni magukat a diákok, ha éppen esik az eső (és nem kell azon aggódni, hogy mivel tömik be a lukakat a plafonon), ahol örömmel fogyasztják a napi három alkalommal készülő ételeket...

A szállás típusa: kőház. Egyszerre hatvan gyermeknek és hat fő pedagógusnak biztosít kényelmes férőhelyet. A gyermekek szobái ötágyasak, a pedagógusoknak egy, kettő, illetve háromágyas szobák állnak rendelkezésükre. A gyermekek részére közös, a pedagógusok részére külön fürdőhelyiséget biztosítunk. Mindemellett a tábor saját konyhával is rendelkezik, és egy 80 m2-es társalgó is a táborozók rendelkezésére áll, mely egyben ebédlőként is szolgál.

Mindezen adottságok végett kiválóan alkalmas nyári táborok, erdei iskolák szállásának biztosításához.